Kom in actie!

Wat maakt nou of je je leven leeft met plezier, groei en vervulling of dat je worstelt door een leven van wanhoop, frustratie en teleurstelling. Het is maar één ding… ACTIE!

Je kunt alle kennis van de wereld in huis hebben, maar die kennis blijft een steriele kracht als je niet in ACTIE komt. Door in actie te komen, die eerste stap te zetten en door te blijven lopen, verander je je leven, neem je het heft (weer) in eigen handen, reken je af met je angsten en kun je je eigen leven de vorm geven die jij graag zou willen.

De eerste keuze is waar je je aandacht op richt (en de meeste mensen leven hun leven nogal onbewust), de tweede keuze is welke betekenis je aan de dingen geeft en de derde keuze is wat je er vervolgens mee DOET! Besluit je op te geven omdat het je allemaal teveel is, of besluit je om sterk te zijn, te focussen, er je schouders onder te zetten of maar af te wachten wat er allemaal gaat gebeuren. Uiteindelijk wordt je leven of je lot bepaald door de dingen die je DOET! Wat doe je dus als er aangekondigd wordt dat er 400 man uit moeten? Waar focus je op? Op ‘dat zal ik wel zijn’ of ‘ik hoor bij degenen die blijven’? Welke betekenis geef je eraan? ‘ Ze moeten altijd mij hebben’, ‘ik heb nooit geluk’ of ‘dit is een uitdaging’. En wat ga je DOEN? Blijf je zo werken als je altijd al deed, of neem je je werk weer eens echt onder de loep. Je werk, je leven hangt af van de keuzes die JIJ maakt, van de beslissingen die JIJ neemt. Wat voor besluit neem je? De keuze die je maakt, garandeert natuurlijk niet dat je je baan behoudt, maar je vergroot absoluut je mogelijkheden. Deze instelling verandert je leven compleet.