Vraag jij jezelf wel eens af…

Wat is voor mij belangrijk? Wat wil ik in het leven? Waarom doe ik wat ik doe? En waarom doe ik het op die manier? Wat zou jij nog willen veranderen? En wat remt je nog?

Voor wie concreet met dit soort vragen aan de slag wil, is er ‘Kapitein op mijn schip!’ : een ééndaagse training van Exelix. Na één dag voel je nieuwe energie om dingen op te pakken en heb je meer zicht op de koers die jíj wilt varen.

Inschrijven


Dit ga je leren! De dag is verdeeld in 3 stappen: we gaan eens kijken naar waar jouw beren en valkuilen zitten, wat je graag zou willen ontwikkelen en hoe je dat kunt bereiken. Hoe kun je zelf de regie (weer) pakken? Waar liggen je kansen en mogelijkheden? En van wie krijg jij energie?

‘Kapitein op mijn schip!’ kun je beschouwen als een mooie eerste verkenning om eens opnieuw te bepalen waar je staat en waar je naar toe wilt. Je gaat naar huis met een nieuw gevoel van richting, energie en inspiratie!

‘Kapitein op mijn schip’ is een afwisselend programma van 9 tot 5 uur. Praktische oefeningen èn theoretische verdieping. Het maximaal aantal deelnemers is 15 per keer. Locatie: midden van het land. De prijs voor de hele dag is € 275,= , inclusief materialen, koffie, thee en lunch. Hierover wordt geen BTW geheven, omdat het om een onderwijsactiviteit gaat en Exelix is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. ‘Kapitein op mijn schip’ wordt alleen gegeven voor groepen, individuele inschrijving is niet mogelijk.
Opnieuw koers uitzetten met je hele afdeling kan ook. Daarvoor hebben we een apart programma ontwikkeld dat meer is toegespitst op de organisatie. Elke medewerker afzonderlijk krijgt een impuls maar de afdeling als geheel ook! Je leert elkaar in korte tijd veel beter kennen door kernvragen met elkaar te delen. lees meer

Contact

Vragen?

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt.

Contact

Nalezen?

Download hier de folder.

 

Download