PDS Inspiratie

Je persoonlijke groei opnieuw in de schijnwerpers?
Je persoonlijke groei opnieuw in de schijnwerpers? De PDS Inspiratiedag is dan een kans die voorbijkomt. Gedurende een intensieve dag met andere PDS’ers uit verschillende jaargangen blik je terug op je ervaringen. Wat heb je al weten te realiseren? En hoe is het anderen vergaan? Maar ook: tegen welke belemmeringen loop je aan? En hoe ruim je die op?

De PDS Inspiratiedag activeert je eerdere PDS-ervaring. Dat maakt deze ene dag zo effectief. Je begint niet opnieuw: je gaat verder.

PDS maar dan anders
De PDS Inspiratiedag is natuurlijk niet hetzelfde als een PDS training. Je ontmoet hier deelnemers van verschillende trainingen uit verschillende jaren. Wat blijft zijn de PDS ideeën en technieken en de gemeenschappelijke ervaring. En natuurlijk het enthousiasme van de trainers!

Programma samengevat

De dag begint met het opfrissen van de PDS-theorie en -techniek. Je vertelt iets over jouw belangrijkste successen en hoort die van anderen. Je formuleert èn visualiseert je belangrijkste doel(en) voor de komende tijd. Veel aandacht is er voor concrete instrumenten die je ondersteunen bij het bereiken van je doel. Met een flink aantal concrete acties op zak voor de komende tijd ga je naar huis. Geïnspireerd èn gemotiveerd om opnieuw te werken aan je persoonlijke doelen.

Praktische informatie

De Inspiratiedag wordt gegeven op een rustige locatie, centraal in Nederland. De kosten bedragen € 295,- per persoon, inclusief lunch en gebruikte materialen. Hierover wordt geen BTW geheven en Exelix is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.


PDS Impuls folder