Voor wie verder wil

PDS heeft je wakker geschud. Je bent je er van bewust geworden dat je veel meer in je hebt dan je voor mogelijk hield. Maar misschien durf je nog niet voor de volle 100% achter je eigen dromen te gaan staan. Of misschien zijn de belemmeringen nog te talrijk. We kunnen je helpen om PDS in praktijk te brengen. In 1-op-1 sessies waarbij jouw persoonlijke doelen en vragen centraal staan. Dat kan met Liesbeth of met Marjan. Beiden kunnen je helpen om meer succes en minder stress te hebben, maar de aanpak is anders.

Liesbeth

Bij Liesbeth ligt de nadruk op het verdiepen van thema’s en technieken uit PDS . Gedurende een traject van zo’n 3 tot 5 sessies sta jij in het middelpunt van de belangstelling. Daarmee krijg je alle ruimte om gericht te zoeken naar wat jou beweegt, belemmeringen te ontkrachten en keuzes te maken. Liesbeth daagt je uit, confronteert en draagt suggesties of aanvullende werkmethoden aan. Het hangt af van wat je nodig hebt.

De bijeenkomsten vinden plaats op het kantoor van Exelix in Aalsmeer. De prijs voor een serie van 3 sessies van 1,5 uur bedraagt € 595,- en voor 5 sessies van 1,5 uur € 995,-. Dit is inclusief een intakegesprek (al dan niet met je leidinggevende) en inclusief tussentijds mail- en telefonisch contact.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inschrijven


Marjan

Bij Marjan ligt de nadruk op het opsporen en oplossen van remmende gedachten en het verminderen van stress, zowel in je privéleven als op je werk. Daardoor word je gelukkiger en ga je effectiever handelen. Vraag hier een gratis hier proefsessie aan.

De sessies met Marjan zijn telefonisch via Skype of Whatsapp en duren één uur. Ze werkt volgens de methode van The Work. Daarbij bekijk je samen met haar één specifieke situatie waarin jij spanning, frustratie of verdriet ervaart. De proefsessie is gratis. Mocht je daarna nog andere situaties willen onderzoeken, dan bedraagt het particulier tarief voor 1 sessie € 75,- , voor 3 sessies € 210,- of voor 5 sessies € 350,-. Doe je het via je werkgever, dan bedragen de kosten voor 1 sessie € 125,-, voor 3 sessies € 350,- en voor 5 sessies € 595,-.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

De beste tijd om je dromen waar te maken is nu...!
Inschrijven


PDS Impuls folder

Nalezen?

Er staat een folder met meer informatie voor je klaar!

Download