PDS Individuele Training

Voor wie verder wil
Je vond PDS een boeiende ervaring. Je bent je er van bewust geworden dat je veel meer in je hebt dan je voor mogelijk hield. Hoe kun je nou voor de volle 100% achter je eigen dromen blijven staan? Welke belemmeringen heb je nog op te ruimen? En hoe houd je je focus vast? PDS heeft je immers wakker geschud. Je wilt verder.

Individuele training daagt je uitPDS Individuele training
Als je behoefte hebt aan intensieve begeleiding waarbij jouw persoonlijke doelen en vragen centraal staan, is individuele training een goede keus. Gedurende een traject van zo’n 5 sessies sta jij in het middelpunt van de belangstelling. Daarmee krijg je alle ruimte om gericht te zoeken naar wat jou beweegt, belemmeringen te ontkrachten en keuzes te maken.

De trainer daagt uit, confronteert en draagt suggesties aan. Thema’s en technieken uit PDS komen opnieuw voorbij. Maar zo nodig draagt de trainer ook aanvullende werkmethoden aan. Het hangt af van wat je nodig hebt.

Traject

Aan de start van het traject maak je afspraken met je trainer over doelstelling en tijdsduur. Eventueel wordt hier ook jouw leidinggevende in betrokken. Doorgaans bestaat een traject uit zo’n 5 bijeenkomsten. Er is in ieder geval voldoende tijd om de afspraken die je met je trainer èn met jezelf maakt tussentijds in de praktijk te kunnen toetsen.

Praktische informatie

De bijeenkomsten vinden in principe plaats op het kantoor van Exelix. De richtprijs voor een serie van 5 sessies is dan € 1150,- exclusief BTW. Dit is inclusief een intakegesprek (al dan niet met je leidinggevende) en inclusief tussentijds mail- en telefonisch contact.

PDS Impuls folder