Voor wie verder wil

PDS heeft je wakker geschud. Je bent je er van bewust geworden dat je veel meer in je hebt dan je voor mogelijk hield. Maar misschien durf je nog niet voor de volle 100% achter je eigen dromen te gaan staan. Of misschien zijn de belemmeringen nog te talrijk. We kunnen je helpen om PDS in praktijk te brengen. In 1-op-1 sessies waarbij jouw persoonlijke doelen en vragen centraal staan. Dat kan met Liesbeth of met Marjan. Beiden kunnen je helpen om meer succes en minder stress te hebben, maar de aanpak is anders.

Liesbeth

Bij Liesbeth ligt de nadruk op het verdiepen van thema’s en technieken uit PDS . Gedurende een traject van zo’n 5 sessies sta jij in het middelpunt van de belangstelling. Daarmee krijg je alle ruimte om gericht te zoeken naar wat jou beweegt, belemmeringen te ontkrachten en keuzes te maken. Liesbeth daagt je uit, confronteert en draagt suggesties of aanvullende werkmethoden aan. Het hangt af van wat je nodig hebt.

De bijeenkomsten vinden in principe plaats op het kantoor van Exelix. De prijs voor een serie van 5 sessies van 1,5 uur bedraagt € 1.150,- exclusief BTW. Dit is inclusief een intakegesprek (al dan niet met je leidinggevende) en inclusief tussentijds mail- en telefonisch contact.
Inschrijven

Marjan

Bij Marjan ligt de nadruk op het verminderen van stress, het creëren van rust, zowel in je privéleven als op je werk. Marjan helpt je om de oorzaken van je stress te identificeren en op te lossen. Daardoor word je gelukkiger en ga je effectiever handelen. Vraag hier een gratis hier proefsessie aan.

De sessies met Marjan zijn online (via Skype of Zoom) en duren ongeveer een uur. Ze werkt volgens een gestructureerde methode waarbij je samen telkens één ding behandelt waarvan jij stress hebt. De proefsessie is gratis. Mochten er nog meer dingen zijn waarvan je stress hebt en waar je ook eens naar wilt kijken, dan kost dat € 69,- voor één sessie, € 189,- voor drie sessies of € 289,- voor 5 sessies, exclusief BTW.

De beste tijd om je dromen waar te maken is nu…!
Inschrijven


PDS Impuls folder

Nalezen?

Er staat een folder met meer informatie voor je klaar!

Download