2020 is een raar jaar, vol met uitdagingen, zoals wij dat in PDS zeggen. Voor jou, omdat je vermoedelijk al maanden thuiswerkt e…

2020 is een raar jaar, vol met uitdagingen, zoals wij dat in PDS zeggen. Voor jou, omdat je vermoedelijk al maanden thuiswerkt en wellicht vierkante ogen hebt van je beeldscherm. En voor ons. Wij hebben vorige week pas de 3e PDS van dit jaar mogen draaien…

En als we eerlijk zijn, komt dat best hard aan. Daarom vragen we je om met ons mee te denken. Wij zouden namelijk heel graag van 9 t/m 12 december nog een PDS organiseren. Daarvoor kunnen we wel wat extra deelnemers gebruiken.

Het mes snijdt dus aan 2 kanten: jij verzamelt gemotiveerde mensen om je heen en wij kunnen het jaar positief afsluiten. Als jij een concrete inschrijving weet te regelen voor het seminar van 9 t/m 12 december, dan belonen wij dat graag met jouw naam in chocoladeletters! Kun je daar ook weer het mes inzetten! Of kom zelf nog een keer op herhaling! Je bent zeker niet de eerste die dat doet!

Kortom: wij zouden het bijzonder waarderen als je ons wilt helpen en hopen oprecht van je te horen! Dat kan met een mail naar . Of bel mij even op 0297-368998.

(Feed generated with FetchRSS)


Bekijk hier het bericht op Facebook
10 November 2020