Wat een ontroerend mooi bericht mocht ik vanmorgen ontvangen van één van onze deelnemers aan het Personal Development Seminar (P…

Wat een ontroerend mooi bericht mocht ik vanmorgen ontvangen van één van onze deelnemers aan het Personal Development Seminar (PDS) van 12 jaar geleden :

Beste Liesbeth,

Afgelopen weken veel aan jou en de handvatten van PDS gehad. Daarvoor wil ik je bedanken.

Ik ben op 7 februari s nachts naar het ziekenhuis gegaan met druk op de borst. Omdat mijn vader en opa beiden rond hun 55e overleden zijn aan een hartaandoening, toch maar even naar de Spoedpost gegaan. Ik heb er twee week gelegen. Inmiddels is dat met medicijnen prima onder controle. Bij één van de onderzoeken hebben ze een afwijking op mijn linkernier gevonden. Inmiddels werd duidelijk dat het een tumor van ruim 7 cm was. Toen de artsen (uroloog/cardioloog en verpleegkundig specialist) aan mijn bed zaten en vertelde dat een toevalsbevinding was reageerde ik met dat ik dus geluk bij een ongeluk had. Zo hadden ze er zelf nog niet naar gekeken.

Op de vraag waar ik zoveel positiviteit vandaan haalde antwoordde ik uiteraard met PDS. Dus als je binnenkort aanmeldingen krijgt uit het ziekenhuis, dan weet je waar die vandaan komen.

De nier is vorige week dinsdag samen met de tumor verwijderd. Ik ben dus nog aan het herstellen maar ik knap al mooi op.

Groetjes

#persoonlijkeontwikkeling #somshebjegewoonmazzel

(Feed generated with FetchRSS)


Bekijk hier het bericht op Facebook
30 March 2021