Vóór het donker weer thuis! Lockdown, thuisonderwijs, afstand houden, quarantaine, pandemie… zo maar wat woorden die we een jaa…

Vóór het donker weer thuis!

Lockdown, thuisonderwijs, afstand houden, quarantaine, pandemie… zo maar wat woorden die we een jaar geleden nooit gebruikten en die ons nu dagelijks voor in de mond liggen. Velen werken al maanden thuis, onderwijzen zelf hun kinderen en kunnen door dit alles nauwelijks nog onderscheid maken tussen werk en privé. Dat eist zijn tol. En mogelijk komt er eerdaags nog een woord bij dat we regelmatig zullen gebruiken: avondklok.
Tijd om even voor jezelf te zorgen! Dat is geen overbodige luxe, maar noodzaak om ook de komende maanden overeind te blijven. Ik bied je graag een luisterend oor, reflectie, (on)gevraagde adviezen en dat oppermachtige gevoel dat je hebt ervaren toen je net van PDS kwam. Zodat je er de komende tijd weer even tegen kunt.

Gedurende een traject van zo’n 3 tot 5 sessies sta jij in het middelpunt van de belangstelling. Daarmee krijg je alle ruimte om gericht te zoeken naar wat jou beweegt, belemmeringen te ontkrachten en keuzes te maken. Ik daag je uit, confronteer je en draag suggesties of aanvullende werkmethoden aan. Het hangt af van wat je nodig hebt. De bijeenkomsten vinden overdag plaats op het kantoor van Exelix in Aalsmeer. Ben je vóór het donker weer thuis!

Meer informatie over tarieven vind je op https://www.exelix.nl/persoonlijke-ontwikkeling/pds-impuls/pds-individuele-training/.
Aarzel niet, bel mij op 0297-368998 of mail naar .

Hartelijke groet,
Liesbeth

(Feed generated with FetchRSS)


Bekijk hier het bericht op Facebook
18 January 2021