Irma deed kortgeleden mee aan ons Personal …

Irma deed kortgeleden mee aan ons Personal Development Seminar (PDS) en stuurde mij deze mail: “Het gaat goed met me. Ik pluk nog steeds de vruchten van PDS. Heb een keuze gemaakt voor een ander werkpatroon, hierdoor meer tijd voor mezelf/mijn ouders en andere contacten/dingen waar ik energie van krijg. Verder helpt het mooie gedicht dat we gekregen hebben me om dagelijks even stil te staan bij ‘hoe het leven werkt’ met 100% verantwoordelijkheid. Het geeft me net even het duwtje om mijn vrije tijd beter te benutten. De (kleine) rot klusjes gewoon inplannen en dan is een klein uurtje per dag af genoeg om voortgang te boeken in klussen waar ik al langere tijd tegen aan hikte. Verder is het nemen van het half uur meditatietijd iets wat ik probeer in te slijten. Dit schiet er als ik op de automatisch piloot bezig ben bij in als doener. Op het werk train ik mezelf in de 5 seconde regel en het eerst bedenken of iets wel een klus voor mij is. Helpen is goed maar het overnemen van taken voor beide partijen werkt vaak niet. Kost mij en de ander veel energie. Hier kritischer op zijn naar mezelf helpt, geeft rust. Al met al ben ik nog steeds erg blij dat ik dit cadeau van mijn manager gekregen heb.”. Mooi hè? Welke herinneringen heb jij aan PDS? Wil je die hier ook eens met ons delen?