En? Zit je nog ergens met je grote teen in een pierenbadje te wiebelen? Of sjouw je met de rugzak…

En? Zit je nog ergens met je grote teen in een pierenbadje te wiebelen? Of sjouw je met de rugzak rond in Verweggistan? Of ben je al weer ‘gewoon’ aan het werk en heb je de dagelijkse routine opgepakt?

Hoe dan ook: er zijn vast momenten geweest, deze zomer, dat je nagedacht hebt over jezelf, je wensen, je doelen en ambities. Dan heb ik een mooie gelegenheid voor je om er eens concreet mee aan de slag te gaan! Op donderdag 20 september organiseren we namelijk de jaarlijkse PDS Inspiratiedag. Een mooie gelegenheid om jouw persoonlijke groei weer eens opnieuw in de schijnwerpers te zetten en je eerdere PDS-ervaring te activeren!

De dag begint met het opfrissen van de PDS-theorie en -techniek. Je vertelt iets over jouw belangrijkste successen en hoort die van anderen. Je formuleert èn visualiseert je belangrijkste doel(en) voor de komende tijd. Veel aandacht is er voor concrete instrumenten die je ondersteunen bij het bereiken ervan.

Zin om mee te doen? De kosten bedragen € 295,= per persoon, inclusief lunch en gebruikte materialen. Hierover wordt geen BTW meer geheven, aangezien het om een onderwijsactiviteit gaat. Deelname heeft overigens alleen zin als je ooit PDS hebt gevolgd.

Heb je interesse, laat het mij dan weten via 0297-368998 of stuur een mail naar info@exelix.nl.

Zo! En nu weer een duik!

(RSS generated with FetchRss)

Bron: Exelix op Facebook
En? Zit je nog ergens met je grote teen in een pierenbadje te wiebelen? Of sjouw je met de rugzak…